Categories : Blog

Takimet&Dasmat
July 22, 2017

Ahengjet dhe Dasmat Hoteli Beni tashmë është bërë i njohur për popullatën lokale të Prishtinës, ate të Kosovës dhe të diasporës të cilët këtu organizojnë ngjarje të ndryshme si dasma etj.  Nëse jeni duke planifikuar Continue Reading...


Posted Byadmin 0 comments