HotelBeni

Takimet&Dasmat

Ahengjet dhe Dasmat Hoteli Beni tashmë është bërë i njohur për popullatën lokale të Prishtinës, ate të Kosovës dhe të diasporës të cilët këtu organizojnë ngjarje të ndryshme si dasma etj.  Nëse jeni duke planifikuar ndonjë darkë të fundvitit, aheng për ditëlindje apo ndonjë ngjarje tj